Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ is boos op Ubisoft

Gamekings Redactie 13/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week brengt deze keer JJ op de redactie die boos is en zijn hart moet luchten. Er is veel gevraagd naar nieuwe ‘JJ is boos’-video’s,  maar wegens omstandigheden die uitgelegd werden door JJ in de Brievenmaandag van deze week heeft het allemaal wat langer geduurd. Niet getreurd, want hij is terug en is ook gelijk goed pissig. Deze keer gaat het om Ubisoft. Ik hoor je al denken van… Ubisoft is toch ongelofelijk goed bezig? Volgens JJ net even iéts te goed. Hij vertelt je zelf waarom hij pissig is in deze kersverse ‘Gamekings Extra: JJ is boos op Ubisoft’.

Ubisoft heeft heel veel mooie dingen voor ons in de planning staan. Zo kijken we al een tijdje uit naar het helaas uitgestelde Watch Dogs, maar ook The Division en The Crew zijn games die we goed in de gaten houden. Dit komt allemaal door de veelbelovende trailers die we hebben kunnen zien van deze titels. Helaas moeten we nu met z’n allen iets doen wat we allemaal niet tof vinden, namelijk wachten. Erg vervelend natuurlijk, maar het geeft ons ook wel de tijd om eens even het één en ander uit te spelen voor het zover is. Allemaal prima en wel, dus wat is het ‘probleem’ van JJ?

JJ is boos en dat wil ‘ie graag met jullie delen. Volgens hem gaat er namelijk iets gruwelijk fout, wat helemaal niet de bedoeling is. Ben jij het met ‘m eens? Heeft ‘ie ongelijk? Laat ‘t weten in de comments, nadat je natuurlijk ‘Gamekings Extra: JJ is boos op Ubisoft’ gecheckt hebt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch