Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle staat er “alleen” voor

Gamekings Redactie 20/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een rare dag op de Gamekings redactie vandaag. En dat heeft duidelijk invloed op Jelle. Hij is een studio set up aan het opbouwen maar zit met totaal andere dingen aan zijn hoofd, en dat komt duidelijk naar voren in deze ‘Gamekings Extra: Jelle staat er “alleen” voor’.

Het is bij jullie wel bekend dat onze redactie draaiende gehouden wordt door 3 guys. We hebben het hier natuurlijk over Jelle, Dennis en Dominique. Helaas is het zo dat Jelle vandaag in zijn eentje is. Althans, natuurlijk niet helemaal alleen want alle stagiaires zijn gewoon aanwezig! Van de 3 heren is Jelle vandaag wel de enige op de redactie. Dennis zit namelijk ziek thuis (beterschap!), terwijl het eigenlijk de bedoeling was dat hij jullie een super vette Wolfenstein review zou bezorgen. Deze wordt dus nog even uitgesteld. Ook zou Dennis samen met Boris voor het eerst Watch Dogs gaan spelen, voor opnames van de MTV aflevering, en dat ging dus helaas ook niet door. Dominique is niet aanwezig omdat hij op studio bezoek is met Shelly in Utrecht. Ze gaan een studio profiel doen bij Monogon, en ook hier zul je snel genoeg een vet item van zien op onze website.

Tot die tijd moet Jelle het vandaag met de stagiaires doen. Dat is gelukkig niet erg omdat ze goed meedenken, en zo hebben we besloten vandaag al de Mario Kart 8 review online te gooien, aangezien we die game al een aantal dagen helemaal kapot spelen hierzo. Dus als je wil zien hoe zwaar Jelle het heeft met dat hij de redactie in zijn eentje moet runnen, dan kijk je snel deze Gamekings ‘Extra: Jelle staat er “alleen” voor’. En ohja, geniet vooral even extra voor ons van het lekkere weer buiten, want wij zitten de hele dag achter een pc te werken!

Gamekings Extra: Jelle staat er "alleen" voor

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch