Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle over Watch Dogs

Shelly van Seventer 23/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle is op trip geweest, maar niet zomaar op trip. Hij is namelijk samen met Pascal naar Parijs geweest om daar eens uitgebreid Watch Dogs te spelen. Natuurlijk zijn wij hier op de redactie super benieuwd naar Jelle zijn bevindingen over Watch Dogs, maar helaas staat de game nog onder embargo en wil hij helemaal niks kwijt over de game. In deze Gamekings Extra proberen we nog wat informatie los te krijgen. Of dat lukt, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Jelle over Watch Dogs’.

Watch Dogs is een open wereld game die zich afspeelt in Chicago waar alles en iedereen in verbinding staat met één centraal computernetwerk. In de game speel je Aiden Pearce, een hacker en voormalig crimineel die door middel van zijn smartphone alle apparaten, die zijn aangesloten op het netwerk van ctOS, kan manipuleren. Hierdoor kun je stoplichten op groen zetten wanneer jij dat wil, of je kunt door deze skills geld ‘lenen’ van mensen. Uiteraard hoef je dit niet terug te geven, aangezien je dit natuurlijk ongezien doet. Welk verhaal er precies achter Aiden Pearce schuilgaat, is op dit moment nog een groot mysterie. Heel veel meer weten we nog niet over de game, er zit namelijk nog een embargo op. Dit houdt in dat Jelle helemaal niks over Watch Dogs kwijt kan tot zeven uur vanavond. Hier op de redactie zijn we ongeduldig en willen we niet wachten tot 19:00 om alles over Watch Dogs te weten te komen, daarom proberen we in deze Gamekings Extra een beetje meer informatie los te pulken uit Jelle. Ben jij benieuwd of dat lukt? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Jelle over Watch Dogs’.

Ben jij benieuwd of Jelle nog wat te vertellen heeft over Watch Dogs? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Jelle over Watch Dogs’. En vergeet natuurlijk niet vanavond om 19:00 de officiële preview van Watch Dogs te bekijken hier op Gamekings.tv.

Gamekings Extra: Jelle over Watch dogs

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch