Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle over Driver

Gamekings Redactie 21/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Thijs gaat, nadat hij een week lang het Pokemon-dagboek gemaakt heeft, verder met iets nieuws. Hij is namelijk groot liefhebber van ‘old school’-games. Wel speelt hij deze dan graag op de huidige generatie handhelds, zoals de 3DS en PS Vita. Dit zorgt ervoor dat hij veel games uit de PlayStation 1-, NES-, GameBoy- en zelfs Game Gear-bibliotheek kan spelen. Hij heeft alleen het idee dat niet iedereen weet dat dit allemaal speelbaar is op de huidige generatie handhelds. Maar goed, daar krijg je in ‘Gamekings Extra: Jelle over Driver’ meer opheldering over.

Vandaag beginnen we met Driver. Wie heeft destijds de game niet gespeeld op de PlayStation 1? Thijs en Jelle in ieder geval wel en zij zijn dan ook maar al te blij dat hij nu speelbaar is op de PlayStation Vita. Dit wil namelijk zeggen dat Thijs, die hem toen niet had uitgespeeld, hier nu alsnog de kans voor krijgt. Jelle kan op zijn plaats een lekker nostalgisch gevoel naar boven laten komen tijdens het rijden door San Francisco. Wat zo mooi is aan deze game, is dat er, ondanks de achterhaalde graphics, wel degelijk dingen inzitten die vandaag de dag nog steeds erg tof zijn. Zo is de manier waarop jouw auto beweegt super goed gedaan, want als je door een bocht knalt, gaat de hele vering van de auto lekker mee en kantelt je auto een stukje. Ook is het mogelijk dat je zomaar een wieldop onder je bolide vandaan ziet vliegen, als je net iets te stevig door een bocht heen rijdt.

Het mag dus duidelijk zijn dat er genoeg redenen zijn waarom een game als Driver niet zomaar vergeten mag worden. Ook kun jij als kijker een suggestie geven welke games er behandeld moeten worden. Dus drop je comment hieronder, maar bedenk wel dat het speelbaar moet zijn op de Nintendo 3DS of de PlayStation Vita.
Gamekings Extra: Jelle over Driver

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch