Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle is ook bij Gamekings Studio

Gamekings Redactie 30/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We mogen toch hopen dat je inmiddels doorhebt dat Gamekings Studio er is in Hoog Catharijne te Utrecht. Voor de mensen die het nog niet weten: Gamekings Studio zit in Hoog Catharijne! Van 28 april tot en met 31 mei doen we daar alles wat je normaal gesproken van ons gewend bent, maar dan live! Dus heb je altijd al eens met een van onze Gamekings presentatoren willen kletsen? Of lijkt het je tof om een livestream bij te wonen? Of heb je wellicht gewoon zin om eens op een PlayStation 4 de nieuwste en vetste games te spelen? Dan is Gamekings Studio de perfecte plek om een middagje te chillen! Om nog meer te weten te komen over Gamekings Studio houd je deze Gamekings Extra items en de livestreams in de gaten. Dus kijk eerst snel even deze ‘Gamekings Extra: Jelle is ook bij Gamekings Studio’.

Sinds vandaag is Jelle ook aanwezig in Gamekings Studio om allemaal vette dingen te doen. Uiteraard zal hij meedoen in de livestreams, en staat hij voor je klaar om alle vragen te beantwoorden die je maar over hem wil weten. Game-gerelateerd, maar uiteraard ook niet game-gerelateerd. Verder heeft hij vandaag een camera bij zich en dat is niet voor zijn persoonlijke dagboek. Nee, hij gaat beginnen met de opnames voor een MTV Gamekings aflevering over Gamekings Studio! Dus ben je benieuwd hoe je deel uit zou kunnen maken van een MTV-aflevering? Dan is het je zeker geraden snel deze ‘Gamekings Extra: Jelle is ook bij Gamekings Studio’ te checken, want Jelle zal je er alles over vertellen.

Heb je dus vrije tijd en zin om op MTV te komen, of om gewoon even lekker te gamen? Kom dan naar Gamekings Studio. Heb je geen tijd? No worries, dan kan je gewoon onze website in de gaten houden, en om te beginnen deze gloednieuwe ‘Gamekings Extra: Jelle is ook bij Gamekings Studio’ checken!

Gamekings Extra: Jelle is ook bij Gamekings Studio

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch