Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle is jarig

Gamekings Redactie 11/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Groot feest op de redactie, Jelle is namelijk jarig vandaag. Elk jaar doet hij goed zijn best om deze dag zo onopgemerkt mogelijk voorbij te laten gaan. Om zijn verjaardag te verhullen, heeft hij daarom geen taart meegenomen en heeft hij er niemand over verteld. Maar gelukkig is er tegenwoordig Facebook wat je aan dit soort momenten herinnert. Omdat we weten hoe leuk Jelle het vindt als er voor hem gezongen wordt, overvielen we hem met een paar cliché verjaardagsliedjes. Vier samen met ons de verjaardag van Jelle en kijk deze ‘Gamekings Extra: Jelle is jarig’.

Naast al het feestgedruis hebben we nog een excuus te maken. De oplettende kijkers onder jullie zullen het waarschijnlijk al gespot hebben. Boven de Brievenmaandag van gisteren stond in de titel dat we vragen over Watch Dogs zouden behandelen. Helaas is er tijdens de montage iets mis gegaan, waardoor die vragen er onbedoeld uit gehaald zijn. Dennis en Dominique bieden hun gemeende excuus aan en maken het goed door de vragen alsnog te laten zien. Dit is dus een zeer speciale Gamekings Extra met de verloren vragen van de afgelopen Brievenmaandag.

In deze brief wordt gevraagd hoe het toch komt dat Watch Dogs er tijdens de presentatie van de E3 van 2013 er mooier uitzag dan de versies de we de laatste tijd voorbij hebben zien komen. Boris zou Boris niet zijn als hij hier geen logische verklaring voor zou hebben. Ben je benieuwd naar het antwoord en wil je weten hoe Jelle’s awkward-face eruit ziet, check dan ‘Gamekings Extra: Jelle is jarig’.
Gamekings Extra: Jelle is jarig

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch