Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle en David zijn terug van de E3 2014

Gamekings Redactie 16/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week heb je kunnen genieten van verschillende E3 2014 items vanuit Los Angeles. In het laatste item vanuit de Verenigde Staten heb je kunnen zien hoeveel werk en tijd het kost om deze items te produceren. Het is dus ook niet vreemd dat de heren uit Amerika helemaal kapot zijn. Daarbij komt ook nog de keiharde jetlag. De mannen hebben namelijk de hele nacht in het vliegtuig gezeten en zijn vanmiddag aan gekomen in het grijze Nederland. Iedereen duikt natuurlijk meteen nu het bed in. Behalve Jelle en David, deze gasten zijn niet te stoppen. Zij hebben de eervolle taak om alle geschoten footage naar de redactie te brengen. Ben je benieuwd naar de brakke gezichten van Jelle en David? Check dan ‘Gamekings Extra: Jelle en David zijn terug van de E3 2014’.

Deze mannen zijn niet te stoppen. Na een keiharde vliegreis van minstens negen uur komen Jelle en David nog naar de redactie. Naast de wrede item die zij vanuit Los Angeles voor jou maakten, is er natuurlijk nog veel meer opgenomen. Zo heeft de LA crew een shitload aan previews geschoten op de E3 beurs. Het team op de redactie heeft deze beelden hard nodig, waardoor zij helaas even een omweg naar kantoor moeten nemen. Deze week kunnen we je dus gaan verblijden met kersverse E3 2014 previews. Nee, de E3 is voorlopig nog niet afgelopen op Gamekings.tv. Heb je altijd al het jetlag-gezicht van David willen zien? Of wil je meer weten over de aankomende E3 previews? Check dan de ‘Gamekings Extra: Jelle en David zijn terug van de E3 2014′.

Als je brak bent, is er toch niets leukers als een camera op je neus gedrukt krijgen? Dat dachten we op de redactie althans. Of Jelle en David dat net zo’n goed idee vinden? Daar kom je in deze ‘Gamekings Extra: Jelle en David zijn terug van de E3 2014’ achter.

Gamekings Extra: Jelle en David zijn terug van de E3 2014

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch