Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle en David zijn psyched voor de livestream

Gamekings Redactie 20/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover! Zometeen gaan Jelle en David klaarzitten op de bank om te gaan livestreamen. Jelle is stiekem wel heel blij dat ‘ie op z’n vertrouwde stekkie op de Gamekings-redactie is, na alle drukte en hectiek in Los Angeles. Natuurlijk was het daar onwijs gezellig en zijn er genoeg epische dingen gebeurd, maar thuis zijn na zo’n week is ook niet verkeerd. Hij neemt David, en waarschijnlijk ook Boris, mee om met de controller in de knuisten jou te voorzien van een fancy livestream. Je hoort er meer over van de mannen in kwestie in ‘Gamekings Extra: Jelle en David zijn psyched voor de livestream’!

De vrijdagmiddag is hét moment waarop  we even lekker het werk aan de kant kunnen gooien en gewoon games kunnen spelen. We lullen veel over games, we spelen ze natuurlijk ook, maar niet altijd zo lekker casual als in de vrijdagmiddag livestream wel mogelijk is. Wat het daarnaast ook nog eens extra gezellig maakt, is dat jij er ook een beetje bij kunt zijn. Anno 2014 is het gelukkig glansrijk mogelijk om onze speelsessies met een druk op de knop op jouw beeldscherm te toveren én vragen te beantwoorden die je stelt via het officiële Gamekings Twitch-kanaal.

Natuurlijk zou ik in deze tekst heel uitgebreid kunnen vertellen wat we vanmiddag gaan zien, maar dat hoor je in geuren en kleuren van Jelle en David. Ik had je nog niet verteld dat we nóg iemand op de redactie hebben zitten die wel van een potje gamen houdt, toch? Je kent ‘m wel, waarschijnlijk heel goed zelfs. Het is namelijk niemand minder dan… diegene die er natuurlijk bij wordt betrokken door Jelle in “Gamekings Extra: Jelle en David zijn psyched voor de livestream”. Hij is vandaag langsgekomen om de controller in handen te nemen en een kersverse game te spelen, welke je vanmiddag ook ziet in de livestream. Hoor het hier allemaal van David en Jelle!

Gamekings Extra: Jelle en David zijn psyched voor de livestream

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch