Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle en David beginnen aan het nieuwe seizoen!

Gamekings Redactie 18/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze stormachtige maandagmiddag zit David lekker comfortabel op zijn bureaustoeltje achter zijn PC, en drukt op een paar knopjes om zo voor jou een deel van de eerste aflevering van het nieuwe Gamekings seizoen in elkaar te flansen. Verwacht binnenkort de trailer op MTV, Gamekings.tv en ons YouTube-kanaal! Check het in ‘Gamekings Extra: Jelle en David beginnen aan het nieuwe seizoen’.

Jelle schuift even aan om een gedeelte van de vele uren aan Gamescom beelden (meer dan 15 uur!) te bekijken, en doet zelfs een ontdekking in de vorm van een Gamekings t-shirt. Sinds wanneer hebben ze die in Keulen? Ze geven samen een klein voorproefje over het nieuwe seizoen van Gamekings. Dus maak tijd vrij in je agenda, want op 1 september is Gamekings terug op MTV!

Na je zomervakantie en een zomerstop van de Gamekings afleveringen, is het dus bijna zover. Berg je teenslippers en je zwembroek maar op, want vanaf 1 september is het tijd om vanaf jouw luie bank met wat chips en cola — beter kies je iets gezonds — Gamekings op MTV te kijken. Vandaag een klein tipje van de sluier in ‘Gamekings Extra: Jelle en David beginnen aan het nieuwe seizoen’!

Gamekings Extra: Jelle en David beginnen aan het nieuwe seizoen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch