Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle en Boris willen Som Tam maken

Shelly van Seventer 18/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag hebben Jelle en Boris een missie. Ze zijn namelijk op zoek naar een groene papaya, want Jelle wil namelijk vandaag een Som Tam-salade maken in de livestream. In Gamekings Extra zie je Jelle en Boris op zoek naar een groene papaya. Ben jij benieuwd hoe dit afloopt? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Jelle en Boris willen Som Tam maken’.

Natuurlijk moeten de heren eerst een toko vinden waar een groene papaya te vinden is. Het is namelijk maar de vraag of zo’n groene papaya, het hoofdgerecht van Jelle zijn Som Tam salade, wel te verkrijgen is in Amsterdam. De groene papaya is natuurlijk niet het enige ingrediënt wat nodig is voor de salade. In deze Gamekings Extra zie je hoe Jelle en Boris door de toko heen struinen op zoek naar alle benodigde ingrediënten.  Hoe dit afloopt, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Jelle en Boris willen Som Tam maken’.

Jelle en Boris zijn beide groot fan van Thailand en dat is dan ook het land waar de heren de geliefde Som Tam salade hebben leren kennen. In de auto op weg naar de toko hebben Jelle en Boris het over Thailand. Zo hebben ze het onder meer over het Songkran-festival wat afgelopen week aan de gang was in het land en waar Jelle en Boris een paar jaar terug zelf ook bij zijn geweest. Daarnaast laten de heren hun beste Thais horen. Wil jij weten of Boris en Jelle vandaag alle ingrediënten voor hun salade hebben kunnen vinden en ben je benieuwd naar hun verhalen uit Thailand? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Jelle en Boris willen Som Tam maken’.

Nu alle ingrediënten in huis zijn, hopen we natuurlijk wel dat de Som Tam salade van Jelle een succes gaat worden. Deze heeft hij namelijk live gemaakt tijdens de livestream van vandaag! Meer over deze epische salade hoor je in deze ‘Gamekings Extra: Jelle en Boris willen Som Tam maken’.

20140418_GamekingsExtra_Splash

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch