Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle en Boris geven commentaar op Elite: Dangerous

Gamekings Redactie 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook deze keer krijg je een Gamekings Extra vanuit de studio. Boris kwam namelijk enthousiast de redactie op dat hij een toffe trailer had gezien van Elite: Dangerous. Om het een keer anders te doen, voorzien Boris, die de trailer al gezien heeft, en Jelle, die de trailer nog niet gezien heeft, jou van commentaar.

Boris heeft de game al eerder mogen spelen. Ondanks dat de game al moeilijk genoeg van zichzelf is, gaf de Oculus Rift hem nog een extra handicap mee. Boris werd er snel misselijk van, maar het was wel een ervaring om nooit te vergeten. Hij was alleen wel 20 minuten bezig met wat diegene in de video in tien minuten doet. Jelle kijkt met stomme verbazing mee hoe deze guy gemakkelijk zijn ruimteschip door de ruimte manoeuvreert, terwijl hij drank aan het jatten is van een neergeschoten ruimteschip. Om nog niet eens te beginnen over hoe hij zijn ruimteschip parkeert, alsof hij dat al een miljard keer gedaan heeft.

De game zou aan het einde van dit jaar al uit moeten komen, maar er is nog maar weinig over bekend. Jelle en Boris geven in ieder geval commentaar op Elite: Dangerous in deze Gamekings Extra. Dus wil jij zien wat er allemaal in de video gebeurt? Check dan snel het item!

Jelle en Boris geven commentaar op Elite: Dangerous

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch