Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle bij City Racing Rotterdam

Gamekings Redactie 19/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend was het onrustig in Rotterdam. Niet omdat Feyenoord thuis moest voetballen, want die gingen op bezoek in Amsterdam. De herrie kwam van de vele verschillende racemonsters die zich in het centrum van Rotterdam begaven. Welke auto’s er allemaal te vinden waren, vind je uit in deze ‘Gamekings Extra: Jelle bij City Racing Rotterdam’.

De City Racing Rotterdam is een jaarlijks terugkerend evenement wat zich, zoals de naam al doet vermoeden, in Rotterdam afspeelt. Op het evenement zijn naast super snelle F1-auto’s ook andere racemonsters te zien die je waarschijnlijk niet gaat tegen komen op de openbare weg. Dit niet alleen omdat de meesten daar niet mogen komen, maar ook omdat ze zo zeldzaam zijn. Op het moment dat deze auto’s zich wel legaal op de openbare weg mogen wagen, is het dan ook rete-druk en bevinden zich er zomaar 350.000 bezoekers in Rotterdam.

Tijdens het event spraken Jelle en Thimo met de Nederlandse coureur Lennard Wander. Lennard Wander rijdt voor Monster in een Nissan 350Z en racet hiermee van hot naar her om vette promo’s te geven. Jelle was vooral benieuwd of de verschillende coureurs hun eigen auto mee nemen over de hele wereld of dat ze een showroom-model pakken en deze ter plaatse ombouwen voor de rijders.

Dat Thimo een autogek is zullen de meeste van jullie wel weten, omdat hij in veel auto-items zat voor TeamHWW. Of Jelle het naar zijn zin heeft gehad, kun je zien in dit Gameking Extra item.

Jelle bij City Racing Rotterdam

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch