Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Ik kijk #Gamekings winnaars!

Gamekings Redactie 04/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, we zijn terug met ‘ik kijk #Gamekings’. Het is even geleden dat we het laatste t-shirt weggaven, dus konden we niks anders doen dan deze week dubbel zo hard uitpakken. Dankzij de grote hoeveelheden aan inzendingen moesten Skate en Jelle flink aan de bak. In dit dikke item voorzien Skate en Jelle de geselecteerde tweets van een professionele beoordeling, zodat er uiteindelijk twee winnaars gekroond kunnen worden. Dat is iets waar de mannen erg goed in zijn en dat zie je terug in deze ‘Gamekings Extra: Ik kijk #Gamekings winnaars!’.

We hebben zoveel inzendingen binnen dat het allemaal wat langer duurde om het goed geordend te kunnen bekijken. Het is ons toch gelukt. Kwaliteit gaat echter nog steeds boven kwantiteit. Of in de woorden van Skate: “we zien hier liever een goede foto, dan twintig aardige foto’s.” Dus let daar wel op! Toch kwamen er ook deze keer wat creatievere foto’s binnen en die trokken dan ook direct de aandacht van onze jury. Jelle had daarentegen wel al snel door dat iemand weg probeerde te komen met een foto-app foto en dat wordt natuurlijk iets minder gewaardeerd op de redactie. Creativiteit willen we zien.

Toch kunnen we terugblikken op een aantal memorabele foto’s. We zijn dus dik tevreden. De winnaars van de twee ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirts zijn dan ook terechte winnaars. Zit je er niet bij? Gelukkig zijn we vanavond om 22:30 uur op tv en krijgt iedereen een nieuwe kans om een tof ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirt te winnen!
Gamekings Extra: Ik kijk #Gamekings winnaars!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch