Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Hoe populair is de PlayStation 4 op de redactie?

Gamekings Redactie 20/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4, iedereen wil het nieuwe apparaat van Sony. Hoe zit dat eigenlijk hier op de redactie? Wie gaat het in huis halen en wat doen zij om zichzelf te kunnen garanderen van een exemplaar volgende week? Thijs liep even met de camera een rondje op de redactie om te vragen hoe het ervoor staat met de claim-strategie van iedereen. Willen alle presentatoren ├╝berhaupt wel per direct de PlayStation 4? Er zou er zomaar iemand tussen kunnen zitten die wil wachten op de Xbox One of iemand die al lang tevreden is met zijn Wii U. Je ziet het in deze ‘Gamekings Extra: Hoe populair is de PlayStation 4 op de redactie?’.

Waarschijnlijk zal iedereen de console vroeg of laat wel willen hebben. Voor een grote groep wordt het echter ook echt later, omdat zij moeten wachten op de tweede levering. Dit kan komen door te laat preorderen, maar ook doordat een winkel er niet genoeg geleverd krijgt. Thijs is in ieder geval erg benieuwd wat er volgende week allemaal gaat gebeuren hier in Nederland. Misschien wordt het wel een groter gekkenhuis dan tijdens Grand Theft Auto 5.

De tijd zal het leren. Wij verwachten wel deze week eindelijk de PlayStation 4 op de redactie binnen te krijgen. Deze wordt dan helaas alleen gebruikt op de redactie. Voor persoonlijk gebruik, is het daarom ieder voor zich. Thijs is daarom erg benieuwd wie bereid is moeite te doen om de console wel in huis te krijgen volgende week. Check dat nu snel in deze ‘Gamekings Extra: Hoe populair is de PlayStation 4 op de redactie?’
Gamekings Extra: Hoe populair is de PlayStation 4 op de redactie?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch