Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Hoe is het met Dennis zijn Pokemon X en Y-avontuur?

Gamekings Redactie 13/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Thijs was altijd een groot liefhebber van Pokemon, maar toch hebben we de beste jongen er al een tijdje niet over gehoord. Dit roept natuurlijk vragen op. Ook Dennis is begonnen aan het epische Pokemon-avontuur, dwars door Kaulos heen. Ook daar hebben we amper wat van gehoord. Wat is er aan de hand? Wat is er gebeurd met het enthousiasme voor Pokemon hier op de redactie? Wij hebben geen flauw idee, vandaar dat we Thijs en Dennis even hun zegje laten doen. Ben jij benieuwd waarom we er niks meer over horen? Check dan snel deze ‘Gamekings Extra: Hoe is het met Dennis zijn Pokemon X en Y-avontuur?’

Het is namelijk zo raar dat we Thijs er in ieder geval niet meer mee zien. Hij was er zo druk mee bezig dat zelfs zijn relatie er bijna aan kapot ging. Zo druk dat er amper nieuwe Gamekings Extra’s werden opgenomen en zélfs zo druk dat de wereld heel eventjes leek te stoppen met draaien. Maar goed, wij zijn van mening dat aan elk feestje een einde komt en dus ook aan het Pokemon-avontuur op de redactie. Toch zijn we ook benieuwd wat Dennis er van gemaakt heeft in de tussentijd.

De geruchten gaan dat ontwikkelaar Game Freak met een nieuwe Pokemon-gerelateerde game bezig is, waar Pikachu in je Nintendo 3DS rondwandelt als detective. We kijken sowieso uit naar de Nintendo Direct van vanmiddag om 17:00 uur, waar we misschien wel hele toffe aankondigingen. Kijk jij met ons mee vanavond? Vinden we gezellig!
Gamekings Extra: Hoe is het met Dennis zijn Pokemon X en Y-avontuur?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch