Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het leven op de redactie

Gamekings Redactie 31/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke dag gebeurt er hier op de redactie zoveel dat het niet bij te houden is. Nu kwam Dennis met het geweldige idee om een momentopname te maken van een doodnormale dag hier op de redactie. Dit begon met een boze Skate en eindigde met Thijs aan het werk zetten. Er gebeurt ontzettend veel, maar natuurlijk wil ik hier niet alles al weggeven. Ben jij benieuwd hoe het er aan toe gaat op de redactie en waar iedereen ongeveer mee bezig is op een dag als deze? Grijp dan nu je kans en check dit Gamekings Extra-item over het leven op de redactie.

Hoe komen toch al die items elke dag online, hoe is het mogelijk dat zoveel mensen bij elkaar niet een complete chaos creëren? Het is het geheim van Gamekings en dat zal ook altijd zo blijven. Pas als jij hier als stagiair of als presentator aan het werk kan, ondervind je deze geheime formule. Toch geeft Dennis je een sneak peek van hoe het er allemaal aan toe gaat hier.

Iedereen is gewoon lekker bezig met de zaken waar ze mee bezig horen te zijn, en dit keer is de man, die het allemaal draaiende houdt, dus zelf aan het draaien (met een camera dan). Je krijgt op deze manier goed te zien wat alle mensen hier bezig houdt op de redactie. Zo zijn de stagiairs en de presentatoren altijd druk met van alles voor de opnames. Waarmee precies? Je ziet het allemaal in dit Gamekings Extra-item over het leven op de redactie.
Gamekings Extra: Het leven op de redactie

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch