Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het Dark Souls 2 schild van Pieter Sneep

Gamekings Redactie 31/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pieter Sneep, een bekende van Brievenmaandag en volgens Dennis zelfs een beetje een kunstenaar, heeft een tijdje geleden ons het ontwerp gestuurd van zijn Dark Souls 2 schild. Als hij de wedstrijd zou winnen, dan zou zijn schild gebruikt worden in de game. Hartstikke mooi natuurlijk. Wat blijkt nu, het Dark Souls 2 schild van Pieter Sneep zit in de top 30 van de EU sinds brievenmaandag!

Volgens onze Dennis is de concurrentie vrij zwaar in deze wedstrijd, maar hij gelooft heilig in het mooie ‘verrekke’ van Pieter Sneep. We zouden het helemaal fantastisch vinden als jullie dan ook nogmaals massaal stemmen op zijn schildontwerp. Jelle geloofde overigens niet dat dit een varken was, maar dacht eigenlijk dat dit een leeuw was. Mochten jullie inderdaad willen stemmen, dan kan dat. Na de lange zoektocht van Dennis hebben we dan toch nog de plek gevonden waar dit kan. Dit kun je doen via de Facebook van Dark Souls 2. Daar kun je de schilden checken en stemmen op je favoriete schild. Welke uiteraard die van Pieter Sneep is.

Er gebeurt natuurlijk ontzettend veel op een redactie als dat van ons. Zo wilde Dennis vandaag een nieuwe bril kopen. Jelle vond de bril van Skate en dacht dat ‘dit lelijke ding’ van Dennis zou zijn. Ze noemen het een ordinaire zonnebril met nep slangenleer. We kennen Skate al langer dan vandaag. Diep in zijn GRID 2-sessie zit hij toch stilletjes te vloeken dat zijn bril wel honderden euro’s waard zou zijn.

Het Dark Souls 2 schild van Pieter Sneep

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch