Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Halo, Avengers: Age of Ultron en Dark Souls 2

Gamekings Redactie 23/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo: The Master Chief Collection komt bijna uit en dat betekent dat ook de nieuwe serie die eraan gekoppeld is binnenkort uitkomt, genaamd Halo: Nightfall. Daarnaast is er een nieuwe teaser trailer vrijgegeven door Marvel van Avengers: Age of Ultron, die volgend jaar mei in de bioscopen verschijnt. Skate en Dominique checken de trailers en hebben het ook nog even over het gerucht rond Dark Souls 2.

Het tweede deel van de Avengers ziet er opnieuw gruwelijk vet uit, als je tenminste fan bent van dit soort films. De komende jaren wordt je gebombardeerd met superheldenfilms. Naast Marvel heeft ook DC al aangekondigd de aankomende jaren diverse van hun comics te verfilmen. Krijgen we straks een totale overkill aan dit soort films of kan je er geen genoeg van krijgen?

Last but not least gaan er geruchten rond over nieuwe DLC voor Dark Souls 2. Daar is Skate natuurlijk hartstikke blij mee, als die DLC er daadwerkelijk komt uiteraard. Het is de enige game waarvoor Skate zijn Xbox 360 nog aanzet, dus dat zegt genoeg. Check nu een nieuwe ‘Gamekings Extra: Halo, Avengers: Age of Ultron en Dark Souls 2’!

Gamekings Extra: Trailer en geruchten tijd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch