Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Guardians of the Galaxy trailer

Gamekings Redactie 19/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor Gamekings Extra! Vandaag zijn er meerdere onderwerpen die de redactie bezighouden. Zo is er stagiair Jasper die razend enthousiast is over de nieuwe film van een Marvel-comicsserie, namelijk de Guardians of the Galaxy. Eerder bracht Marvel Iron Man, Thor, Captain America en The Avengers al naar het witte doek. Stuk voor stuk spectaculaire blockbusters en allemaal ook erg succesvol qua opbrengst. De trailer van de nieuwe superheldenfilm Guardians of the Galaxy is gisteravond online gekomen en Jasper stond erop dat de mensen op de redactie deze vanochtend meteen gingen checken. Dit is te zien in deze Gamekings Extra: Guardians of the Galaxy trailer.

Maar er is meer! Zo zie je ook de reactie van Dennis en Dominique op het trieste nieuws van gisteren. Gisteren is namelijk duidelijk geworden dat de studio achter de BioShock-serie, Irrational Games, wordt opgeheven. Ondanks de successen van de studio komt er dus toch een einde aan het bestaan ervan. Ken Levine, de man achter de studio, gaat met een kleiner team verder. Het is dus goed mogelijk dat we de allerlaatste BioShock-game van de hand van Ken Levine reeds gespeeld hebben. Wellicht is er een andere studio die in de toekomst een nieuw BioShock deel zal gaan maken. Dennis en Dominique vinden het nieuws erg jammer en zijn benieuwd wat de mede-oprichter van Irrational Games Ken Levine nu gaat doen.

Tot slot bespreken Dennis en Dominique nog eventjes hun carnavalsoutfit van dit jaar. Dennis is wel eens als matroos geweest en Dominique als superheld. Maar hoe gaan ze dit jaar verkleed? Om hierachter te komen, check je snel deze Gamekings Extra met de Guardians of the Galaxy trailer en meer!

Gamekings Extra: Guardians of the Galaxy trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch