Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Gamekings Seizoen 15 Fotoshoot

Gamekings Redactie 13/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe tv-seizoen gaat al bijna beginnen! Dit zorgt voor veel activiteit op de redactie en dat is te zien in ‘Gamekings Extra: Gamekings Seizoen 15 Fotoshoot’. Naast het verzinnen van items, het verzamelen van content en voorbereiden van alle coole shit voor het vijftiende seizoen, moet er ook het nodige promotiemateriaal gemaakt worden. Gelukkig zit de redactie propvol met creatievelingen en dus is iedereen belachelijk hard aan het werk met het maken van brute shit voor het nieuwe seizoen van Gamekings op MTV.

Voor al die promotie zijn er natuurlijk foto’s nodig en dus was het vandaag tijd om een paar wrede foto’s te schieten. Jelle, Skate, Pascal en Marcella waren hun innerlijke fotomodel aan het aanspreken in de studio, die voor de gelegenheid omgebouwd was van een TV-studio naar een ware fotostudio. De fotoshoot liep, zoals natuurlijk te verwachten valt, uit op de nodige meligheid. Deze meligheid zie je goed terugkomen in ‘Gamekings Extra: Gamekings Seizoen 15 Fotoshoot’. Gelukkig zijn er uiteindelijk toch nog een flink aantal bruikbare foto’s geschoten die binnenkort gepubliceerd gaan worden. In deze kersverse Gamekings Extra kun je alvast een voorproefje krijgen van wat voor toffe foto’s je kunt verwachten.

Heb jij ook zo’n zin in het nieuwe seizoen Gamekings op tv? Kan je eigenlijk niet wachten tot het vetste en enige echte game-programma op de Nederlandse televisie van je scherm spat? Of wil je gewoon zien hoe de Gamekings zich meten met de deelnemers van bijvoorbeeld Holland’s Next Topmodel? Check dan meteen deze ‘Gamekings Extra: Gamekings Seizoen 15 Fotoshoot’.
Gamekings Extra: Gamekings Seizoen 15 Fotoshoot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch