Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De seizoen 14 deel 2-prijsvraag

David van Arragon 02/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het regent de laatste tijd prijsvragen op de redactie en het zijn ook niet de minste goodies die er te winnen zijn. Zo ook tijdens dit Gamekings Extra-item. Dennis en Skate kondigen het nieuwe seizoen van Gamekings aan in deze ‘Gamekings Extra: De seizoen 14 deel 2-prijsvraag’ en daar hoort natuurlijk een toffe give-away bij!

Skate is zich druk aan het voorbereiden op het Killzone Mercenary-toernooi dat om de hoek staat. Team Gamekings is bij ons natuurlijk de favoriet, maar de concurrentie zal zich niet zomaar gewonnen geven. Speciaal voor jou legt hij even de PS Vita aan de kant om samen met Dennis het tweede deel van seizoen 14 aan te kondigen. In de afgelopen weken heb je er al wat items van voorbij zien komen, maar dat was lang niet alles. Gamescom 2013 was aan en Skate en Pascal laten je vanavond om 22:30 op MTV nog even wat hoogtepunten van de beurs zien.

Het enige wat je moet doen om vanavond een exclusief ‘Ik kijk #Gamekings’-shirt te winnen is een foto op Twitter gooien met #Gamekings waarop we duidelijk kunnen zien dat je Gamekings aan het kijken bent. Maar dat is niet alles: het thema van vanavond is ‘Duitsland”! Trek dus je lievelings-lederhosen aan, ga op de foto met een kilo aan bierworst of maak een andere originele foto die je aan onze oosterburen doet denken. De grappigste of tofste foto’s maken kans op dit shirt waar onze Jelle er maar dertig van heeft gemaakt!

Dennis en Skate hebben onwijs veel zin in dit tweede deel van het seizoen en dat is niet zo heel gek met al die trips en reviews die we voor je klaar hebben staan. Niet vergeten, vanavond om 22:30 op MTV de kick-off van het tweede deel van Gamekings seizoen 14. Jeeeeeuj!

Gamekings Extra: Gamekings seizoen 14 deel 2 kick-off prijsvraag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch