Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Feiten en gebeurtenissen van 11 september

Gamekings Redactie 11/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

11 september staat natuurlijk in de geschiedenis als een zwarte dag. De Twin Towers worden met twee Boeing vliegtuigen doorboord, waarna de jacht op de terroristen wordt geopend. Maar wat is er allemaal nog meer gebeurd? Pascal, onze lopende encyclopedie, David en Jelle bespreken een aantal gebeurtenissen of feiten die in onze geschiedenis zijn gebeurd.

Zo is er iets met het Pentagon, maar zijn er ook andere gebeurtenissen. Net na de oorlog is er zelfs iets met mobiele telefonie gebeurd, toen al? Ja, ze waren er al snel bij, maar voordat het door ons (de particulieren) werd gebruikt, waren we al jaren verder. In de medische wetenschap heeft er voor het eerst een transplantatie plaatsgevonden en er zijn successen behaald in de sportwereld. We hebben met een judoka een gouden medaille gewonnen, maar wie dat precies behaald heeft, zal je toch moeten horen van onze heren.

Verder vult Pascal deze feiten en gebeurtenissen aan met zijn kennis over deze onderwerpen en verbazen David en Jelle zich over wat hij allemaal weet. Jelle heeft overigens nog een ander idee tijdens het bespreken van deze feiten en gebeurtenissen, maar dat moet je zelf maar checken!

Gamekings Extra: Feiten en gebeurtenissen van 11 september

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch