Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Facebook bestaat vandaag tien jaar

Gamekings Redactie 04/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ontwikkeling van de verschillende social media-platformen is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Met Twitter, Facebook, Google+ en talloze andere platformen is bijna ieder mens wel verbonden en vandaag valt er op dat vlak een feestje te vieren. In ‘Gamekings Extra: Facebook bestaat vandaag tien jaar’ vraagt Lucas namelijk aan Jelle, Dennis, Thijs en Dominique of zij nog wat felicitaties in huis hebben voor Mark Zuckerberg.

Laatstgenoemde man is namelijk de oprichter van Facebook. De man heeft na tien jaar een bankrekening waar menig mens alleen maar van kan dromen, maar het gaat de laatste tijd wel langzaam achteruit met het grootse platform. Alhoewel er vandaag bekend werd gemaakt dat Facebook het op dit moment doet met een duizelingwekkende zes miljard likes per dag, kwamen we er laatst ook achter dat er steeds meer Nederlandse jongeren vertrekken van Facebook. Van alle jongeren die vroegtijdig zijn gestopt met het gebruiken van Facebook, was hier een duidelijke groei van te zien in 2013. Vooralsnog hoeft meneer Zuckerberg zich nergens druk over te maken, want met 1,23 miljard actieve gebruikers per dag is er voorlopig nog niets aan de hand voor de eigenaar van het sociale platform. Of Jelle, Dominique, Dennis en Thijs voorlopig nog even verdergaan met het gebruiken van Facebook zie en hoor je in ‘Gamekings Extra: Facebook bestaat vandaag tien jaar’.

Daarnaast kom je in dit Gamekings Extra-item ook te weten wat de vier mannen vinden van het sociale platform en of zij niet liever gebruik maken van bijvoorbeeld Twitter of Google+. Mag Facebook nog een tijdje door van de vier mannen op de redactie? Of mag Mark Zuckerberg lekker thuis gaan chillen? Je hoort het in ‘Gamekings Extra: Facebook bestaat vandaag tien jaar”.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch