Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Excuses aan Nedgame

Gamekings Redactie 23/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen zondag is De Kwestie over de toekomst van video game retail op gamekings.tv verschenen. Daarin discussiëren JJ en Boris over de digitale downloads, fysieke winkels en het doorverkopen van games. Onder die noemer werden verscheidene bedrijven genoemd die de afgelopen jaren failliet zijn verklaard. Boris heeft daarbij ook Nedgame aangekaart. In deze ‘Gamekings Extra: Excuses aan Nedgame’ biedt Boris zijn welgemeende excuses aan.

SORRY! Boris bedoelde natuurlijk tijdens De Kwestie dat E-Plaza destijds niet meer kon concurreren met webshops en andere retailers als Gamemania. Zelfs de directeur van Nedgame belde Boris hoogstpersoonlijk op om te melden dat Nedgame gewoon blijft bestaan.

Wil je weten welke retailers wel gesloten zijn? Ben je benieuwd of video game retail blijft bestaan en welke kant het op gaat? Wil je meer verduidelijking over de uitspraak die Boris heeft gedaan? Check het in De Kwestie over de toekomst van video game retail van afgelopen weekend. Check in ieder geval even voor je dat doet deze Gamekings Extra: Excuses aan Nedgame.

Gamekings Extra: Excuses Boris aan Nedgame

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch