Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Emiel vernielt zijn Retron 5

Gamekings Redactie 19/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor zijn verjaardag kreeg Emiel van zijn vriendin een heuse Retron 5! Hij leek de gelukkigste man op aarde! Er gaat alleen iets mis gaat wanneer hij zijn Retron 5 op de redactie aan probeert te sluiten. Wat ging er mis? Hoe kon dit gebeuren?! Je ziet het in dezeĀ Gamekings Extra: Emiel vernielt zijn Retron 5.

Een paar dagen geleden, toen Emiel op de redactie kwam om zijn Retron 5 te bespelen, kwam hij erachter dat hij zijn voeding vergeten was, en dat terwijl hij die dag daarvoor zijn controller vergeten was! Goed, geen probleem natuurlijk, want er lag nog een voeding van een router. Alhoewel, is dat een goed idee Emiel? Zou die voeding niet zomaar de Retron 5 op kunnen blazen? Benieuwd wat er is gebeurd? Je ziet het in dezeĀ Gamekings Extra: Emiel vernielt zijn Retron 5.

Wat vond je van deze Gamekings Extra… Heb je ook een beetje medelijden met Emiel? Wat raad je hem aan om te doen? Zou de Retron nog te repareren zijn of moet hij toch echt een nieuwe kopen? Laat het achter in de comments!

Gamekings Extra: Emiel vernielt zijn Retron 5

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch