Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Eerste stapjes van Shelly in Battlefield 4

Gamekings Redactie 14/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je ziet is het nogal rustig op de redactie, dat komt omdat een groot deel van de Gamekings crew op locatie is om een nieuwe tv-aflevering op te nemen. Dominique en een handjevol stagiairs zijn de enige die nog op de redactie aanwezig zijn. Deze rust biedt Dominique de ideale gelegenheid om samen met Shelly even stil te staan bij Battlefield 4, want ook zij moet eraan geloven. Hoe de eerste stapjes van Shelly in Battlefield 4 waren, hoor je in deze Gamekings Extra!

Velen van jullie hebben Boris vast al eens horen orakelen of haten over Battlefield 4. Hij vindt de game briljant, maar voor een lange tijd was de game online praktisch onspeelbaar. De game had last van verschillende hinderlijke bugs. Zo waren er spelers online die niet dood konden en duurde het soms een eeuwigheid om een goede match te vinden. DICE heeft zijn best gedaan om deze problemen te verhelpen door middel van verschillen patches. Boris heeft de game maanden lang helemaal kapot gespeeld en vindt het tijd om de ‘torch’ door te geven aan iemand anders. Boris heeft Shelly een exemplaar van Battlefield 4 gegeven in de hoop dat ze de game toffer vindt dan Call of Duty: Ghosts. Wil je weten wat Shelly en Dominique vinden van Battlefield 4? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Eerste stapjes van Shelly in Battlefield 4’.

Voor degene onder jullie die regelmatig de livestream checken, is het geen geheim dat Shelly niet vies is van een first-person shooter. Zo heb je haar Titanfall skills al meerdere malen mogen bewonderen. Haar liefde voor first-person shooters is begonnen bij Call of Duty. Ze heeft ook het laatste deel helemaal stuk gespeeld en is toe aan iets nieuws. Daarnaast is Dominique ook een happy PlayStation 4 bezitter en ook hij heeft flink wat uurtjes in Battlefield 4 gepompt. Wil je weten hoe Shelly’s eerste stapjes in Battlefield 4 waren? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Eerste stapjes van Shelly in Battlefield 4,.
Gamekings Extra: Eerste stapjes van Shelly in Battlefield 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch