Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Eerste reacties op de GTA Online trailer

Gamekings Redactie 15/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen tijd zijn er enkele trailers van GTA V door Rockstar vrijgegeven, maar geen een gaf al iets weg over GTA Online. Hier op de redactie hebben wij al de hele dag zitten aftellen tot het vier uur werd, want dan zou de trailer van GTA Online eindelijk verschijnen. Maar eindelijk was het zover. De GTA Online trailer is op het world wide web verschenen. Hier op de redactie zat iedereen te popelen om de trailer te kunnen bekijken. Boris, Martin en Jelle hebben na het bekijken van de trailer ook meteen hun eigen theorie bedacht over hoe de multiplayer precies in elkaar gaat steken. Deze eerste reacties op de GTA Online trailer van de redactie zijn zelfs zo vers dat we nog niet eens wisten dat je met zestien man online kunt. Dus wil je echt de aller, aller, allereerste reacties horen van Boris, Martin en Jelle, check dan deze Gamekings Extra!

In GTA Online zul je helemaal vrijgelaten worden volgens Rockstar. Je kunt doen en laten wat je maar wilt, maar uiteindelijk zul je toch wat geld moeten verdienen. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden om je geld te besteden in de multiplayer. Zo kun je huizen kopen, auto’s pimpen, naar de kapper gaan, en zelfs complete garages volgooien met auto’s. Rockstar heeft ook laten weten dat er maximaal met zestien spelers online gespeeld kan worden. Je zult dus straks een wielren-wedstrijd met een grote groep mensen kunnen organiseren in de wereld van GTA Online. Het geld dat je nodig hebt, kun je verdienen door missies te voltooien, zoals een bankoverval of juist door een klassieke Deathmatch. Naast dit alles is het ook mogelijk voor jou om een eigen multiplayer-game te maken met behulp van de in-game editor.

Kun je maar geen genoeg krijgen van GTA V en of GTA in het algemeen? Bekijk dan zeker dit item, om de mening van verschillende Gamekings-presentatoren te horen. Zo zal Boris vertellen wat hij van de trailer vindt en of hij nu een beter beeld van de multiplayer heeft gekregen of juist totaal niet. Wacht niet langer met kijken en druk nu op play!
Gamekings Extra: Eerste reacties op de GTA Online trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch