Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Een survivalpakket van The Last of Us Remastered

Shelly van Seventer 29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen we The Last of Us Remastered binnen kregen op de redactie zat daar een (on)aangename verrassing bij. In plaats van een poster, goodie of figurine komt Sony met een wel heel bijzondere perskit, namelijk met een survivalpakket. Nu kan je je natuurlijk van alles voorstellen bij de inhoud van een survivalpakket, zoals verband, water of een tent. Echter toen we de kit openden, zagen we al snel dat Sony hier heel anders over dacht. In het pakketje zaten namelijk een pannetje, knapperige larven snacks en een proteïne-reep met als hoofdingrediënt: krekels! Omdat wij een gegeven paard of krekel niet in de bek kijken, hebben Dennis, David, Dominique en Shelly deze bijzondere snacks geproefd. Hoe dit afloopt, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Een survivalpakket van The Last of Us Remastered’.

The Last of Us kwam vorig jaar al uit voor de PlayStation 3. Nu een jaar later brengt ontwikkelaar Naughty Dog de game ook naar next-gen met The Last of Us Remastered. Deze versie van de game bevat niet alleen de originele singleplayer maar komt ook met de Left Behind DLC en alle multiplayer DLC. In The Last of Us volg je het verhaal van Ellie en Joel die zich een weg banen door infected op zoek naar veiligheid. De game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld en wat moet je dan als al het voedsel op is? Misschien is je laatste optie dan nog wel het eten van insecten, zoals wij in deze Gamekings Extra ook maar even proberen.

Wil jij weten of Dennis, David, Dominique en Shelly een beetje hebben genoten van een hun larven snack en met krekels gevulde proteïne-reep? Check dan snel deze ‘Gamekings Extra: Een survivalpakket van The Last of Us Remastered’. En wil jij nog meer weten over The Last of Us Remastered? Kijk dan ook nog even snel deze review, waarin Steven en Dominique je alles vertellen over de game!
Gamekings Extra: Een survivalpakket van The Last of Us Remastered

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch