Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Een nieuwe waterkoker

Gamekings Redactie 05/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Dennis waren het helemaal beu. De waterkoker was kapot gegaan en in de tussentijd is er nog steeds geen nieuwe gekomen op de redactie. Dan kunnen we natuurlijk maar één ding doen: een nieuwe waterkoker halen! Dat gingen de mannen dan ook doen en ze namen Thijs mee zodat ook jullie kunnen genieten van dit geweldige avontuur. Een waterkoker halen is namelijk niet iets wat je zomaar kan gaan doen. Hij moet goed zijn, hij moet groot zijn, maar ook mooi, want vooral dat laatste is natuurlijk erg belangrijk. Jelle, Dennis en Thijs trokken richting het centrum van Amsterdam om ergens een waterkoker vandaan te toveren. Hoe en waar ze dit hebben gedaan, check je in ‘Gamekings Extra: Een nieuwe waterkoker’.

De nieuwe stagiairs zaten hier zonder thee en dat was natuurlijk een groot probleem. Sommige begonnen zelfs al te twijfelen of ze het wel zouden overleven zonder een lekker warm kopje thee. Je snapt dus daarom ook dat de druk hoog was om de waterkoker zo snel mogelijk naar de redactie te halen, want er is naast het maken van thee natuurlijk nog veel meer mogelijk met een waterkoker. Behalve thee kan je er namelijk ook noodles mee maken en dat is essentieel voedsel op de redactie.

Al met al is het natuurlijk ook nog maar de vraag of Jelle, Dennis en Thijs überhaupt een waterkoker gaan vinden, want je zal maar net zien dat ze uitverkocht zijn. De heren kunnen overigens niet terug komen met lege handen, want daar zullen de stagiaires niet erg blij mee zijn. Al met al belooft dit een spannend avontuur te worden, waarin het onmogelijke mogelijk wordt. Je ziet het hier in ‘Gamekings Extra: Een nieuwe waterkoker’.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch