Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Een nieuwe Need For Speed?

David van Arragon 01/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op nieuws jagen doen we de hele dag bij Gamekings. We zitten er bijna letterlijk bovenop. Verschillende websites, Twitter, Facebook, alles wordt constant in de gaten gehouden en elk nieuw feitje wordt druk bediscussieerd. Daarom gingen meteen alle alarmbellen af toen we zagen dat er een nieuwe Need for Speed gaat komen. In 2018 weliswaar, maar toch. Dit en meer hoor je van onze razende reporter JJ in Gamekings Extra: Een nieuwe Need For Speed?

Waarom werd dit nieuws niet als eerste via een persbericht of een stream, vergezeld van een mooie trailer, naar de gamers en media gebracht? Waarom kregen de aandeelhouders die primeur? JJ snapt het uiteraard als game-criticus helemaal, maar als gamer eigenlijk totaal niet. Want who gives a fuck about de aandeelhouders. Wij willen dat nieuws, zodat we het kunnen delen met jullie!

Hoe dan ook, JJ gaat over dit en meer in ieder geval even lekker los in deze Gamekings Extra, die daarnaast ook best veel leuk nieuws bevat zoals een nieuwe IP van BioWare, de nieuwe UFC en de schokkende mededeling dat er een FIFA 18 komt. Maar, sssst, dat laatste mag je echt niet verder vertellen. Je hoort het allemaal in deze Gamekings Extra: Een nieuwe Need For Speed?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch