Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Skate en Steven kiezen de ‘Ik kijk Gamekings’ winnaar

Gamekings Redactie 12/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er worden een flink aantal items voor je opgenomen en daarom is het erg druk op de redactie. Skate en Steven zitten er klaar voor om de deelnemers aan de ‘Ik kijk #Gamekings’-prijsvraag te beoordelen. De tweets staan ook klaar en er wordt bekeken of de inzendingen wel creatief genoeg zijn om zo’n enorm vet t-shirt te kunnen winnen. Vorige keer hadden we een iemand die door een filmpje had gewonnen, dit keer hebben we alleen foto’s. Wie er wint zie je in deze ‘Gamekings Extra: Skate en Steven kiezen de ‘Ik kijk Gamekings’ winnaar’.

Er zijn niet zo heel erg veel inzendingen geweest en daarom roepen wij je op om je foto’s via Twitter met ons te delen! Nu er niet zoveel inzendingen zijn als tijdens het vorige deel van het seizoen, maak jij extra kans om zo’n episch t-shirt te winnen. Zorg er uiteraard wel dat je een beetje creatief bent met de foto die je opstuurt. Hoe creatiever je bent, hoe meer kans je maakt om een keer in de prijzen te vallen! Het volgende t-shirt wordt weggegeven wanneer de volgende aflevering van Gamekings is geweest, zoals je ondertussen wel gewend bent. Dat is al reden genoeg om aankomende maandag om 22:30 op de bank te kruipen en MTV te kijken!

Wil je meedoen? Tweet tijdens de volgende Gamekings-aflevering een foto van jezelf waaruit blijkt dat je vol enthousiasme aan het kijken bent. Zet in je tweet ‘Ik kijk #Gamekings’ en doe mee om dit enorm vette t-shirt te winnen!

En oh ja, als je toch op Twitter zit, kun je net zo goed Skate even volgen op @SkateGK.

Gamekings Extra: Een nieuw shirt voor onze kijkers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch