Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dominique presenteert zijn top 5 van de Gamescom 2014

Gamekings Redactie 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mannen in Keulen eten hun buik rond aan worsten en drinken daar gezellig een pilsje bij, maar op de redactie moeten er natuurlijk ook mensen aan het werk blijven. Dominique heeft met zijn eigen gemeentepils de afgelopen week alle trailers en nieuwtjes voorbij zien komen. In dit item presenteert hij zijn eigen top 5 van games waar hij zich flink op verheugt. Check het in een nieuwe Gamekings Extra: Dominique presenteert zijn top 5 van de Gamescom 2014.

Natuurlijk kan Dominique alleen afgaan op de trailers, maar dat kun je hem nauwelijks kwalijk nemen aangezien er van sommige games nog geen gameplaybeelden zijn. Een tipje van de sluier kunnen we alvast wel oplichten. Eén van titels die in zijn top 5 voorbijkomt, is Bloodborne. Misschien wel één van de grafisch mooiste games die ze op de Gamescom 2014 hebben laten zien. Voor de mensen die Dark Souls wellicht te pittig vinden, zal Bloodborne misschien een betere keuze zijn. Een mogelijk soepelere gameplay waar de instapdrempel wat toegankelijker is. Absoluut een game om in de gaten te houden als we Dominique moeten geloven.

Ga er maar lekker voor klaar zitten en check deze nieuwe Gamekings Extra! Welke games zijn jou tot nu toe opgevallen, in positieve of negatieve zin? Laat het even weten in de comments!

Gamekings Extra: Dominique presenteert zijn eigen top 5 van de Gamescom

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch