Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dominique en David gaan Gamekings Studio Live checken

Gamekings Redactie 08/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl een deel van ons zich nu bij Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht bevindt, zit het andere deel op de Gamekings-redactie. Er moet door iedereen keihard gewerkt worden, maar natuurlijk is er zo meteen wel even tijd om achterover te zitten. In “Gamekings Extra: Dominique en David gaan Gamekings Studio Live checken” vertellen de twee mannen over wat er straks allemaal live op jouw beeldscherm getoverd gaat worden.

Eigenlijk zouden Dominique en David keihard aan het werk moeten zijn, maar ze zitten veel liever al uren van te voren klaar voor Gamekings Studio Live. Zij zijn namelijk net zoals jij erg benieuwd naar wat er allemaal komen gaat in Gamekings Studio Live vanavond. We hebben namelijk een aantal toffe gasten over de vloer, die het samen met Dennis, JJ en Skate gaan hebben over alles dat de game-industrie bezighoudt op dit moment.

Natuurlijk geven we ook wrede prijzen weg en Dominique vertelt met David wat je kunt winnen. Zij weten echter niet alle details van hoe je de prijzen binnen kunt slepen, dus let goed op tijdens de Gamekings Studio Live talkshow van vanavond. Een kleine tip voordat je deze Gamekings Extra gaat checken: als je Diablo 3-fan bent, is het al helemaal opletten geblazen!

Je kunt er natuurlijk ook gewoon in levende lijve bij zijn bij Gamekings Studio Live. De livestream begint namelijk om 18:00, dus als je in de buurt bent van Hoog Catharijne te Utrecht kun je zo naar binnen wandelen. Je bent welkom! Gamekings Studio is vandaag geopend tot 21:00, dus na de livestream kun je ook nog lekker de tijd nemen om de laatste games te spelen en een foto te scoren met jouw favoriete Gamekings-held. Heb je vandaag geen tijd? Gamekings Studio is nog heel vaak geopend, wat je allemaal kunt zien in het Gamekings Studio programma. Voor je het weet is het over, dus zorg ervoor dat je erbij bent!
Gamekings Extra: Dominique en David gaan Gamekings Studio Live checken

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch