Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dominique checkt de demo van P.T.

Gamekings Redactie 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mannen van Gamekings zijn — op het moment van schrijven — voor jou de vetste items aan het opnemen op de Gamescom 2014 in Keulen. Gisteren werd de gamebeurs geopend met de persconferenties van Microsoft en Sony. Hierin zijn veel toffe nieuwe gamedemo’s en updates getoond. Meestal kun je niet gelijk met die games aan de slag, maar in het geval van P.T. is dat anders. Gisteren werd de demo gelijk online gegooid en om die reden is het vandaag tijd voor ‘Gamekings Extra: Dominique checkt de demo van P.T.’

In de Sony persconferentie werd gisteren iets nieuws, genaamd P.T., gepresenteerd. Zoals je van een gamebeurs gewend bent, laten ze dan een vette trailer zien, maar daar houdt het niet mee op. Dit keer kan je zelf gelijk in actie komen in de interactieve teaser van P.T., die nu te downloaden is op het Amerikaanse PSN. Je krijgt hierin alvast de sfeer van de nieuwe horror-game Silent Hills mee, want daarvoor dient deze teaser.

De demo is dus nog niet te downloaden van de Europese PSN Store. Als je niet kunt wachten om P.T. toch te kunnen spelen, dan zal je een Noord-Amerikaanse PSN account moeten hebben. Dominique kon in ieder geval niet wachten en slingerde de PlayStation 4 aan. Check nu hoe Dominique de interactieve teaser van P.T. ervaart in een nieuwe Gamekings Extra!
Gamekings Extra: Dominique checkt de demo van P.T.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch