Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis is terug van weggeweest

Gamekings Redactie 20/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis is terug! We hebben hem gemist en elke avond een biertje extra voor hem gedronken. Gelukkig heeft hij ons ook gemist, want anders was ‘ie natuurlijk niet teruggekomen. We vragen net als jij ons natuurlijk af wat Dennis dan gedaan heeft in zijn vakantie. Als we zelf een wilde gok doen, gaan we uit van bier drinken, worsten eten en natuurlijk gamen. Of dit allemaal waar is, kunnen we natuurlijk maar op een manier ondervinden en dat is het hem zelf vragen. Check het nu in ‘Gamekings Extra: Dennis is terug van weggeweest’!

Het was wel even schrikken toen we binnenkwamen en Dennis al fanatiek begonnen was met al zijn werkzaamheden. Hij blijkt er dan ook super veel zin in te hebben, na zijn welverdiende vakantie. In Brievenmaandag vertelt Dennis waarschijnlijk nog meer vertellen over zijn vakantie, maar dat is nog lang niet genoeg. Hij had namelijk ook het nieuws over Nintendo gehoord, dus daar wou ‘ie ook even wat over kwijt. De gamegigant heeft het namelijk helemaal niet makkelijk en dat terwijl Thijs nog wel zo druk bezig is met Nintendo in de Gamekings Extra-items.

Al met al komt altijd alles toch wel goed. Zo waren we namelijk ook bang dat Dennis niet terug zou komen, omdat ‘ie het veel te veel naar zijn zin zou hebben op z’n luie stoel. Toch is ‘ie wederom van de partij en dat doet ons deugd. Bier drinken is namelijk niet hetzelfde zonder onze Dennis. Overigens hebben we ook vernomen dat de beste man weer is begonnen met boksen, dus dit houdt in dat wij braaf verdergaan met ons werk. Voor je ‘t weet breekt ‘ie ons. Loopt Dennis de hele dag met een lach rond, omdat ‘ie terug is op de redactie? Je ziet het hier in ‘Gamekings Extra: Dennis is terug van weggeweest’!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch