Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis racet in Driveclub

Gamekings Redactie 03/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft bij Sony ook nog even kunnen spelen met Driveclub. Een interessante game, aangezien je hem krijgt als je PlayStation Plus neemt. Zoals jullie weten heb je PlayStation Plus nodig om uberhaupt online te gamen, dus we achten de kans groot dat iedereen zich abonneert op het moment dat de PlayStation 4 in de huiskamer staat. Natuurlijk is de grote vraag nu wat Driveclub precies is? Gelukkig geeft Dennis daar antwoord op in deze ‘Gamekings Extra: Dennis racet in Driveclub’.

Driveclub is een race game die je het beste kunt vergelijken met een Forza Motorsport of een Gran Turismo. Gelukkig heeft de game door dat het een eigen persoonlijkheid nodig heeft en dat hebben ze gecreëerd door het racen tegen je vrienden erg belangrijk te maken. Je kunt namelijk online met je vrienden een (Drive) club oprichten om vervolgens constant elkaars tijden te verbeteren. Het is natuurlijk ook mogelijk om tegen elkaar te racen, maar wat Sony heel erg duidelijk probeerde te maken, is dat het ze vooral om gaat wie het snelst over de baan heen vliegt. Zo is het namelijk ook zo dat op het moment dat je in singleplayer-modus een snelle ronde neerzet dit direct online wordt aangegeven bij al je vrienden die in je (Drive) club zitten.

Dennis zelf probeerde de gasten van Sony te verslaan, die overigens al de hele tijd rondetijden hadden neergezet. Als je dus een rondje rijdt, zie je constant het gezicht van die gast van Sony voor je rijden als je langzamer bent. Dit zorgt voor een groot competitiegevoel en wij zelf zijn daar vrij enthousiast over. Check snel ‘Gamekings Extra: Dennis racet in Driveclub’ om te kijken of het vet is!
Dennis racet in Driveclub

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch