Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis praat over GTA Online

Gamekings Redactie 02/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Grand Theft Auto V, het best-verkochte mediaproduct ooit. Natuurlijk hoef je dat van ons niet meer te horen en ben je al lang en breed op pad met Franklin, Trevor en Michael. De verhaallijn is groot genoeg om je constant te blijven interesseren, maar wat als je al elk hoekje van GTA V hebt gezien? Zoals ons Dennis bijvoorbeeld. Dan is er GTA Online. Hij vertelt wat hij ondervond op het moment dat hij online ging in deze ‘Gamekings Extra: Dennis praat over GTA Online’

Twee weken na de release van GTA V is nu uiteraard Grand Theft Auto Online beschikbaar. Super tof allemaal natuurlijk dat we dit er gewoon bij krijgen en dat dit volgens Rockstar in principe bijna een aparte game is. Het was te verwachten dat iedereen daardoor te springen staat om massaal te beginnen aan een nieuw avontuur in Los Santos, maar dan deze keer met je online vriendjes en vriendinnetjes. Het idee klinkt geweldig en de trailer van Grand Theft Auto Online belooft een fantastische online-ervaring te worden. Rockstar had gelukkig wel al in de smiezen dat het erg druk zou worden op de servers. Nu we het zelf hebben ondervonden, kunnen we vast stellen dat er inderdaad wat probleempjes zijn. Je komt namelijk amper de game in, zodra je online gaat.

Ook ons Dennis was van plan om voluit te gaan genieten van deze online-ervaring. Helaas maakte hij net als de rest van jullie niet echt deel uit van het online genot, aangezien ook Dennis er niet in kwam. Toch moest Dennis nog eventjes vertellen wat hij er van vond. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie belevingen.

Gamekings Extra: Dennis praat over GTA Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch