Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis over de E3 2013

Gamekings Redactie 07/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan niemand ontgaan zijn, aanstaande maandag begint onze favoriete gamebeurs. De helft van de redactie reist af naar het verre L.A. om ons hier in Nederland op de hoogte te kunnen houden van de next-gen consoles, nieuwste games en alle andere vette dingen die ongetwijfeld staan te gebeuren op de E3. En voordat Dennis weekend gaat vieren en zich gaat voorbereiden op een heftige week, heeft hij eerst nog wat nieuws voor je in Gamekings Extra: Dennis over de E3 2013.

Nog meer nieuws over de E3? Zal je vast denken. Want we hebben je natuurlijk al van heel wat informatie voorzien. Maar Dennis heeft nu het definitieve schema klaar! Hoewel de datum niet helemaal lijkt te kloppen, wil Dennis zijn schema voor de aankomende week toch wel graag met je delen. Je mag er zelfs even naar kijken, zodat je ziet dat hij niet zomaar iets verzint.

Naast de eerste blik op de nieuwe consoles en natuurlijk het checken van de nieuwste games, is het wel duidelijk dat er nog iets erg vaak voorkomt in de agenda van Dennis: feestjes! Forza feestje hier, Bethesda feestje daar. Er is alleen één ding wat Dennis vergeten is in te plannen, en dat is slaap. We zijn dan ook zeer benieuwd hoe de LA-gangers aan het einde van hun reis terugkomen.

Wil je niks missen van de E3? Wij zenden elke persconferentie live voor je uit. Mocht je precies willen weten wanneer wat te zien is, check dan ons E3 2013 programma.

Dus wil je, voordat je maandag keihard met ons de E3 in knalt, nog even goed worden voorbereid? Dan kijk je natuurlijk naar Gamekings Extra: Dennis over de E3 2013.

Gamekings Extra: Dennis over de E3 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch