Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis neemt je mee door Gamekings Studio

Gamekings Redactie 28/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je een klein beetje Gamekings.tv in de gaten houdt, dan zal het je ondertussen niet ontgaan zijn met wat voor een groot project wij bezig zijn. Vanaf vandaag is het mogelijk om zo nu en dan Gamekings Studio in en uit te lopen en te genieten van alles wat er daar gebeurd. In ‘Gamekings Extra: Dennis neemt je mee door de Gamekings Studio’ geeft onze eigen Dennis je een kleine rondleiding door deze mooie ruimte die volledige in het teken staat van games, games en nog een keer games.

Al maanden zijn wij bezig met de voorbereidingen van deze event store en kunnen we nu dan eindelijk beginnen met knallen. In het programma kun je alle tijden vinden waarop er dingen staan te gebeuren in de Gamekings Studio en dat is zeker het kijken waard. In deze video krijg je een kleine rondleiding van Dennis die in een notendop even uitlegt wat er allemaal staat te gebeuren. Zo laat hij zien dat de enige echte Oculus Rift in ‘Tha House’ is. Ook neemt hij even een kijkje bij Shelly in de Livestream-hoek. De PlayStation 3’s en PlayStation 4’s staan te ronken en te wachten op jou om ze even te betasten, aan te raken en te genieten van de nieuwste games. Kortom, genoeg reden om even langs te komen.

Via ons Twitch-kanaal is het mogelijk om onze streams live te volgen, maar natuurlijk is het nog beter om even zelf langs te komen in Hoog Catharijne. Misschien krijg je wel de kans om met een van de presentatoren te praten en te vragen welke kleur onderbroek ze aan hebben. Natuurlijk is dit Gamekings en zoals je weet, is niets te gek. Houd de komende tijd Gamekings.tv goed in de gaten, want er komt een enorme hoeveelheid aan brute shit jou kant op vliegen door je beeldscherm. Ik zeg, popcorn erbij en genieten. Nu eerst Gamekings Extra!
Gamekings Extra: Dennis neemt je mee door Gamekings Studio

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch