Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis Mons over True Detective

Gamekings Redactie 22/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste jaren worden er steeds meer series van hoge productiewaarde geproduceerd. Zo werden we verwend met onder meer Breaking Bad en lopen series als The Walking Dead en Sons of Anarchy natuurlijk ook nog steeds. Een populaire zender die heel veel series uitzendt is HBO. Het Amerikaanse bedrijf is daarnaast ook producent die door de jaren heen de meest vette series heeft gemaakt, zoals bijvoorbeeld The Wire, The Sopranos, Game of Thrones, Boardwalk Empire en The Pacific. HBO vond het nu hoog tijd voor een nieuw groot succes en dit proberen ze te doen met de gloednieuwe serie True Detective. Dennis Mons is naar de seriepremière geweest en wil er hoognodig (zonder spoilers!) even wat over kwijt. Bekijk deze ‘Gamekings Extra: Dennis Mons over True Detective’ om erachter te komen wat hij er over te zeggen heeft!

True Detective is een Amerikaanse tv-serie gemaakt door HBO en geschreven door Nic Pizzolatto. Ieder seizoen speelt zich af met andere acteurs. Zo zal het eerste seizoen geleid worden door Matthew McConaughey en Woody Harrelson. Beide acteurs spelen twee detectives die zeventien jaar lang op jacht zijn naar een seriemoordenaar in Louisiana. De serie begint met een onderzoek naar een vreemde en schrikbarende moord die gepleegd is in 1995. Het onderzoek wordt wordt gevuld met getuigenissen en verhalen van de rechercheurs wanneer de zaak in 2012 heropend wordt. Het verhaal speelt zich af in het acht afleveringen tellende eerste seizoen.

True Detective heeft een hoge productiewaarde en de potentie een echte knaller te worden, zoals vele andere HBO-series. Of Dennis Mons er ook zo over denkt, hoor je in deze Gamekings Extra. Wil je naast de mening van Dennis Mons nog meer horen over True Detective? Bekijk dan volgende week de aankomende Seriekings, waar de serie vanuit alle denkbare hoeken besproken wordt.
Gamekings Extra: Dennis Mons over True Detective

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch