Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis krijgt Pokemon en Skylanders pakketten binnen

Gamekings Redactie 15/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoezee, ook vandaag kwamen er nieuwe pakketjes binnen. Natuurlijk liep onze Thijs direct naar Dennis toe om te zien wat voor geweldig spul er nou toch geleverd is. Het bleek wederom afkomstig te zijn van Nintendo. Jawel, het is Pokemon X en Y. En nee, ze zijn niet voor ons. Ze zijn voor jou, dus houd deze week extra goed ‘Einde van de week Vrijdag’ in de gaten. Wat er precies allemaal in de pakketten zit? Daarvoor moet je even deze ‘Gamekings Extra: Dennis krijgt Pokemon en Skylanders pakketten binnen’ checken!

Het belangrijkste aan het ontvangen van pakketjes is toch wel het openmaken. Anders weet je nooit wat er in zit. Gelukkig hebben we hier op de redactie dan ook nog nooit een boobytrap of iets dergelijks gehad. Tot nu toe zijn het altijd toffe spullen van uitgevers geweest. Zo zat er deze keer wel iets heel tofs bij wat we nog even bewaren voor in ‘Einde van de week Vrijdag’. Behalve Pokemon-spullen zat er ook nog iets bij voor de Xbox 360. Vooral het jongere publiek zou er uit zijn plaat van gaan. Dennis heeft namelijk ook nog een flink pakket van Skylanders Swap Force binnengekregen. Hij vertelt je precies wat we daarmee gaan doen.

Wij zijn in ieder geval goed verrast door de uitgevers en we hopen dan ook dat de spullen blijven komen. We zullen hier elke keer een video van maken, zodat jij het ook een beetje krijgt en in ieder geval de sfeer kan proeven op de redactie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch