Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis krijgt een pakketje van Lucky Lenn

Gamekings Redactie 22/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je nu wel weet, is Dennis tien dagen weggeweest naar Amerika voor de PAX East in Boston, en is hij op bezoek geweest bij de ontwikkelaar Bungie. De PAX is een gamebeurs, en net zoals Firstlook is het veel meer gericht op de gamer dan op de pers. Hij is alleen groter. Op de PAX zijn de nieuwste grote games, indies, gadgets en nog veel meer. Deze week zullen er een hoop items op Gamekings.tv verschijnen over de avonturen van Dennis in Amerika. Er komen interviews en dagboek-items, dus bereid je maar voor op PAX, PAX, PAX en nog meer PAX. Voordat het zover is, krijg je eerst deze ‘Gamekings Extra: Dennis krijgt een pakketje van Lucky Lenn’ voor je kiezen.

Dennis is Gamekings in hard en nieren en is daarom ook meteen terug op de redactie na zijn lange reis door Amerika. In de tijd dat hij weg was, stapelde de pakketjes zich op het bureau van Dennis op. Soms kon de redactie het niet weerstaan en trokken zij meteen iets open. Er was echter één pakketje over waar niemand aan durfde te zitten. Het is nu dan eindelijk zover, Dennis is terug, dus zitten we allemaal op de redactie klaar, waaronder Jelle, om te zien wat er in dit pakketje zit. Of heeft de redactie er teveel achter gezocht en stelt het helemaal niks voor? Wil jij weten wat erin zit? Kijk dan snel deze ‘Gamekings Extra: Dennis krijgt een pakketje van Lucky Lenn’.

Als je niet wilt zien, maar lezen wat erin deze speciale doos zat, dan moet je vooral nu verder lezen. Het pakketje was van Lucky Lenn een kledingwebsite, waar de redactie af en toe ook kleding koopt. De doos zat vol met nieuwe super vette gear voor de redactie (Lees: Dennis). Deze brute kleding zal straks te bewonderen zijn op de site, maar ook op tv natuurlijk. Dus houd deze beide goed in de gaten en check de nieuwe gear van Dennis.
Gamekings Extra: Dennis krijgt een pakketje van Lucky Len

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch