Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis, Jelle en Boris blikken vooruit op de Gamescom

Gamekings Redactie 05/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor gamers staat de maand augustus in het teken van de Gamescom. Zo ook bij Gamekings natuurlijk! Dennis, Jelle en Boris blikken vooruit op de persconferenties en op mogelijke aankondigingen van nieuwe games. Dit kun je nu hier zien in ‘Gamekings Extra: Dennis, Jelle en Boris blikken vooruit op de Gamescom’!

Op 13 augustus is het zover, dan opent de Gamescom haar deuren voor de pers. Eén dag later mag het publiek de beursvloer op om de nieuwe games en gadgets te trotseren. Dit jaar hebben de uitgevers een aantal verrassingen in petto. Op de redactie wordt al druk gespeculeerd over welke titels dit kunnen zijn. Daarnaast is het afwachten welke plannen Microsoft, Sony en Nintendo hebben om nieuwe gamers voor zich te winnen en hoe zij de achterban tevreden kunnen houden.

Je hoeft je geen zorgen te maken als je dit jaar geen kaartje hebt kunnen bemachtigen; ook dit keer doet Gamekings.tv uitgebreid verslag van de Gamescom in Keulen! Vanuit je luie bureaustoel word je prima op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en krijg je de full coverage uit Duitsland die je gewend bent. De vooruitblik van vandaag is slechts één van de vele voorproefjes die je binnenkort kunt verwachten. Houd daarom altijd Gamekings.tv in de gaten zodat je geen moment hoeft te missen!

Naast deze vooruitblik vertelt Dennis over twee nachtmerries, deelt Boris uitgebreid zijn enthousiasme over pindakaas en krijgt één van de nieuwe stagiairs het zwaar met het filmen van de gasten. Naar aanleiding van het rumoer eerder deze week over Studio Ghibli kiezen Dennis, Jelle en Boris ook nog even hun favoriete film van deze studio en zijn zij benieuwd naar jouw keuze. Laat in de comments even weten welke game-aankondigingen jij verwacht op de Gamescom en wat jouw favoriete film van Studio Ghibli is, maar check nu eerst de korte vooruitblik in ‘Gamekings Extra: Dennis, Jelle en Boris blikken vooruit op de Gamescom’!

Gamekings Extra: Dennis, Jelle en Boris blikken vooruit op de Gamescom

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch