Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis is gehackt in Watch Dogs

Gamekings Redactie 27/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft iemand in elkaar geslagen, maar niet in het echt natuurlijk. Het was in de nieuwe Ubisoft-game Watch Dogs. Watch Dogs is uit en de redactie is er natuurlijk bovenop gedoken, waaronder Dennis. Hij haalde Dominique en Jelle erbij om hen en jou alles te vertellen over wat hem gisteren is overkomen. Toen Dennis thuis kwam na een hele lange dag op de redactie, ging hij Watch Dogs spelen en tijdens het spelen is hij gehackt door een andere speler. Dit is namelijk één van de mogelijkheden van Watch Dogs, als je hiervoor kiest. Ben jij benieuwd hoe Dennis hieruit is gekomen en wat hij ervan vond? Check dan hier de nieuwste Gamekings Extra: Dennis is gehackt in Watch Dogs.

Voor degene die onder een steen heeft gelegen en niet weet wat voor game Watch Dogs is: Watch Dogs is de nieuwste game van Ubisoft, waarin je een hacker speelt die met zijn mobiel de wereld om hem heen kan hacken. Je kunt alles hacken, omdat de hele stad bestuurd wordt door een supercomputer en hierdoor alles verbonden is. Zo kan je bijvoorbeeld lichten aan en uit doen, en een brug omhoog laten komen zodat je niet meer achtervolgd kan worden. Dit alles speelt zich af in Chicago, een gigantische open wereld (stad) in de trant van andere Ubisoft-games zoals Assassin’s Creed en Far Cry. Hierin kan je van alles doen, zoals rijden met auto’s, boten en nog veel meer. Er zit ook nog een spannend verhaal in de game. Je speelt namelijk Aiden Pearce wiens nichtje wordt vermoord om iets wat hij gedaan heeft. Jij gaat achter de daders aan om wraak te nemen.

Ook geven de mannen je nog een kleine preview over de laatste Gamekings aflevering van het eerste deel van dit seizoen, want na de zomerstop gaan we gewoon lekker door natuurlijk. Wat dit inhoudt en of dit de bedoeling was, hoor je allemaal in deze nieuwe ‘Gamekings Extra: Dennis is gehackt in Watch Dogs’.

Gamekings Extra: Dennis is gehackt in Watch Dogs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch