Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis heeft Splinter Cell: Blacklist gespeeld

Gamekings Redactie 08/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van de week kon je zien hoe onze bikkel Dennis rechtstreeks vanuit het vliegtuig naar het kantoor is gekomen om zijn werk af te maken, ondanks de mega jetlag die hij had opgelopen. De jetlag was een volkomen nieuw fenomeen voor hem, aangezien hij eigenlijk overal kan slapen en de jetlag op die manier overslaat. Hij was een tijdje in Toronto geweest om daar onder andere te spreken met Jade Raymond over haar nieuwe studio: Ubisoft Toronto. Maar met een mooie vrouw spreken was natuurlijk niet het enige dat hij daar gedaan heeft. Hij kwam daar ook heen om nieuwe games te checken en hij had beloofd daar nog even op terug te komen. Dennis heeft Splinter Cell: Blacklist gespeeld in Toronto en ondanks dat we daar over twee weken meer items over hebben op de website, wil hij daar toch even wat over kwijt.

Dennis vond Splinter Cell altijd al wel een toffe serie. Splinter Cell is een serie games van Ubisoft die gebaseerd zijn op de gelijknamige romanserie van Tom Clancy. Het hoofdpersonage, Sam Fisher, is een zeer goed getrainde agent van de Amerikaanse veiligheidsdienst ‘NSA’. In 2002 kwam deze serie voor het eerst op de eerste Xbox, PlayStation 2, Gamecube en de PC. Splinter Cell: Blacklist is het achtste deel in deze serie.

Dennis is naar Toronto gevlogen om daar onder andere de multiplayer te checken. Voor de fans is er goed nieuws: Mercs vs Spies is terug! Deze multiplayer modus draaide om twee mercenaries, welke vanuit de eerste persoon gespeeld werden. Deze hadden het doel om bepaalde objecten te beschermen. De andere twee spelers hadden de controle over twee spionnen, gespeeld vanuit de derde persoon, zoals we gewend zijn van Splinter Cell. Deze hadden de opdracht om door middel van gadgets en sluipen, de eerder genoemde objecten te hacken. Een spannend kat en muis spelletje dat in Blacklist dus terug is. Dennis vertelt je er veel meer over, en vergeet vooral de website niet in de gaten te houden èn de aflevering te bekijken die speciaal in het teken van Splinter Cell staat, te zien op MTV.

Dennis heeft Splinter Cell: Blacklist gespeeld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch