Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis heeft een Gamescom beurskater

Gamekings Redactie 20/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamescom 2014 is al bijna een week afgelopen, maar toch heeft Dennis last van de befaamde en altijd zeer welkome ‘post-beurs kater’. Dit blijkt ook uit het fantastische voorbeeld dat zich al in de eerste seconden van ‘Gamekings Extra: Dennis heeft een Gamescom beurskater’ voordoet: Dennis weet zijn weg niet meer met zijn Windows Phone en typt een zeer ontoepasselijke benaming en stuurt deze naar zijn vriendin.

Volgens mij is dat allemaal goedgekomen, maar David krijgt dit natuurlijk gelijk mee en straft Dennis af met een schaterpartij die niet voor Donald Duck onderdoet. Genoeg is genoeg vindt David, en hij covert Dennis zijn telefoon dan ook gelijk met een promokopietje van Diablo 3. Dat maakt het tijd om het eindelijk te hebben over hetgeen waar Dennis al de hele dag mee zit en dat is het feit dat ‘ie een beurskater heeft. Wat zou dat inhouden? Dat vertelt ‘ie zelf. Helemaal nu na de Gamescom 2014 heeft hij er last van en gezien David en Jelle ook met hem in Keulen waren, is ‘ie benieuwd wat zij vinden. Heeft Dominique het ook? Hij heeft de Gamescom 2014 vanaf de redactie meegekregen, dus dat was wel een iets andere ervaring, maar hij kan het natuurlijk net zo hard hebben als de anderen.

Wat een beurskater inhoudt, zie je natuurlijk hier. Dennis vraagt zich af of jij er ook last van hebt, dus schroom niet en laat het sowieso weten in de comments!
Gamekings Extra: Dennis heeft een Gamescom beurskater

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch