Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis heeft een Activision pakketje op zijn bureau

Gamekings Redactie 07/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft een mooi, maar druk bureau hier op de redactie. Er ligt namelijk ontiegelijk veel spul op. Daar komt nog eens bij dat er bijna dagelijks nieuw spul bij komt. Zo ook vandaag, want er lag ineens een pakketje van Activision. Natuurlijk kun je al bijna raden wat er in zat. Om het item toch nog wat interessanter te maken, hebben we gelijk Dennis’ bureau doorzocht om te kijken wat er nog meer voor moois te vinden is. Ben jij benieuwd wat er allemaal op lag? Check het dan in deze ‘Gamekings Extra: Dennis heeft een Activision pakketje op zijn bureau’.

Dennis is ook een groot fan van muziek, net als Jelle. Laat er nou net een game op zijn bureau liggen die meer met muziek te maken heeft dan Guitar Hero. Aangezien er niet heel veel verschillende muziekgames meer bestaan, weet je waarschijnlijk wel op welke gitaar-game we binnenkort staan te rammen. Heb je toch nog geen idee? Dan laat Dennis je in de video niet langer meer in spanning. Daarnaast neemt Dennis je ook nog verder mee op tour over zijn bureau. Benieuwd welke goodies, games, gadgets en andere spullen er nog meer op zijn bureau liggen, check dan deze Gamekings Extra.

Ik zelf ben erg benieuwd hoe Dennis’ bureau er over een week uitziet. Wat zal er dan allemaal wel niet bijgekomen zijn. Misschien gaan we zelfs ooit Dennis niet eens meer zien achter een grote berg van goodies en games, die constant op zijn bureau eindigen. We gaan het mee maken en jij dan ook natuurlijk.
Gamekings Extra: Dennis heeft een Activision pakketje op zijn bureau

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch