Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis geeft een update vanuit Amerika

Gamekings Redactie 16/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hele week al opvallend rustig op de redactie en dat kan niets anders betekenen dan dat Dennis weg is. Hij is vorige week namelijk vertrokken naar Amerika om daar de PAX East in Boston bij te wonen, maar dat is niet het enige wat hij ging doen. Nadat hij voor de eerste keer bij de PAX was, mag hij namelijk door naar een andere locatie. Welke locatie dit is, check je in ‘Gamekings Extra: Dennis geeft een update vanuit Amerika’.

Overigens krijgen we Dennis niet meteen te pakken en lijkt het er zelfs op dat hij het belletje van Dominique en Jelle ongegeneerd wegdrukt. Uiteindelijk krijgen ze Dennis alsnog aan de lijn en vertelt hij over zijn ervaringen op de PAX East. Hier blijft het echter niet bij, want zoals gezegd is hij ook naar een andere locatie vertrokken, welke tot vandaag geheim moest blijven. Vandaag mag hij dus wel vertellen waar hij is, maar nog altijd doet hij er erg vaag over. Pas over twee weken mag hij met echte keiharde informatie komen en Jelle was in deze Gamekings Extra zelfs al aan het uitrekenen wanneer hij deze informatie dan wél mag blootgeven. Wanneer Dennis je dus alles gaat vertellen over zijn trip, hoor je in ‘Gamekings Extra: Dennis geeft een update vanuit Amerika’.

Dennis heeft deze week alle remmen losgegooid in Amerika. Eerst woonde hij nog de PAX East bij en direct daarna is hij naar de volgende locatie gegaan om één van dé games van 2014 te checken. Gezien zijn activiteiten en het tijdsverschil denk je misschien dat Dennis moe is en dat hij een jetlag heeft, maar alleen dat eerste blijkt waar. Jelle en Dominique bellen hem namelijk praktisch uit z’n bed. Toch weet hij zich meteen al zijn ervaringen tot nu toe voor zich te halen en bespreekt hij die in ‘Gamekings Extra: Dennis geeft een update vanuit Amerika’. Check het!
Gamekings Extra: Dennis geeft een update vanuit Amerika

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch