Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis gaat naar de PAX East in Boston

Karim Shehata 10/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag hebben we nog een hele toffe Gamekings Extra voor je in petto, want Dennis zegt in dit item gewoon even dat hij volgende week naar de PAX East in Boston vertrekt! Dit gaat natuurlijk allemaal toffe beelden opleveren voor ons en geweldige game-ervaringen voor Dennis, maar het blijft niet bij de PAX East. Dennis mag echter nog niet zeggen waar hij daarna uithangt, maar interessant genoeg al is in ieder geval dat Jelle, Melle en Dennis het gaan hebben over de aankomende PAX-beurs in de Verenigde Staten in ‘Gamekings Extra: Dennis gaat naar de PAX East in Boston’.

Wat ook erg tof te noemen is, is het feit dat Sony Online Entertainment gisteren de zombie-MMO H1Z1 heeft aangekondigd. Dit kan natuurlijk niet onbesproken blijven en dat blijft het dan ook niet, want in deze Gamekings Extra checken Melle, Jelle en Dennis samen even de game. Dennis is zelfs zo enthousiast over deze game, dat hij meteen z’n telefoon pakte en Sony ging bellen. Lukt het hem om contact te krijgen met Kaz Hirai, of “Kas” zoals Dennis hem mag noemen?

Ook komt er nog een dinosaurus jaag-game ter sprake in deze ‘Gamekings Extra: Dennis gaat naar de PAX East in Boston’. De game wordt zelfs even vergeleken met Assassin’s Creed en Monster Hunter. Dennis staat in ieder geval te springen om een dino te vloeren. Om welke game het precies gaat, dat hoor je van de heren zelf. Maar belangrijker: Dennis gaat naar de PAX East in Boston! Hij geeft aan dat het moeilijk is om afspraken te maken met uitgevers en ontwikkelaars vanwege het feit dat de PAX East een consumentenbeurs is, maar toch heeft hij hele vette shit weten te regelen. Wat hij precies heeft geregeld? Dat check je in ‘Gamekings Extra: Dennis gaat naar de PAX East in Boston’.

Gamekings Extra: Dennis gaat naar de PAX East in Boston

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch