Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en zijn tanks

Gamekings Redactie 10/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kent het niet, World of Tanks. De reclames vliegen je om de oren en overal hoor je wel op z’n minst een iemand roepen: “World of Tanks is de shit”. Hier op de redactie is dat Dennis. Blijkbaar speelt hij de game elke dag en is hij nu druk bezig met de open beta op de Xbox 360. De World of Tanks: Xbox 360 Edition beta is open, waardoor iedereen mee kan doen. Hiervoor moet je wel even een mailtje sturen naar de mensen achter World of Tanks. Dan heb je, als het goed is, binnen een dag een mailtje terug en kan je net als Dennis een garage met tanks volbouwen. Hoe en wat, zie je in ‘Gamekings Extra: Dennis en zijn tanks’.

Wat de game speciaal maakt, is dat je alleen met tanks speelt. We zijn gewend om in zo’n game bijvoorbeeld ook gewoon te kunnen lopen, vliegen of in een bootje rond te dobberen. In World of Tanks is dat dus anders. Je speelt alleen maar met tanks en eigenlijk is dat ook wel erg tof. Dit wil namelijk zeggen dat iedereen die je tegenkomt ook in een tank rondrijdt. Het leuke hieraan is dat je veel verschillende tanks en een garage hebt, waarin je ze allemaal kan upgraden en van een paintjob kan voorzien. Het zorgt ervoor dat elke tank die jij bezit, kan worden aangepast naar jouw persoonlijke voorkeuren. Zo heeft onze Dennis op een van zijn tanks de Nederlandse vlag plakken.

Al met al is er genoeg te zien en te weten te komen over World of Tanks: Xbox 360 Edition. Gelukkig krijg je al flink wat dingen te zien en te horen in deze ‘Gamekings Extra’. Dennis is er namelijk vrij enthousiast over en wil je maar al te graag meer over deze game vertellen.
Gamekings Extra: Dennis en zijn tanks

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch